De WISC-V-NL in Alkmaar huren? Als zelfstandige testen afnemen zonder het dure materiaal zelf aan te schaffen? Bij Praktijk MINT is het voor orthopedagogen en (GZ-)psychologen mogelijk om de WISC-V te huren. De prijs is €150 per 3 dagen, inclusief 1 set scoreformulieren.

Voorwaarden

  • De WISC-V-NL kan opgehaald en terug gebracht worden in Alkmaar. Het testmateriaal kan ook verzonden worden via de verzekerservice van PostNL á €14,90 enkele reis (verzendkosten voor de huurder)
  • De IQ-test is voor 3 werkdagen te huren. Het geleende testmateriaal dient uiterlijk op de laatste dag van de uitleentermijn teruggebracht te worden. Voor elke dag vertraging wat betreft retournering wordt een prijs van €45,- gerekend
  • Uitleen van testmateriaal is uitsluitend mogelijk aan gebruikers die minimaal een master psychologie of (ortho)pedagogiek hebben behaald en beschikken over psychodiagnostische bevoegdheid (BAPD)
  • Bij beschadiging, verlies of diefstal van het testmateriaal zal de schade verhaald worden op de veroorzaker
  • I.v.m. copyright is het niet toegestaan om testmateriaal te kopiëren
  • Voorafgaand aan het ophalen van testen vult u een formulier in en wordt er een kopie gemaakt van uw identiteitsbewijs. Daarnaast wordt bij aanvang van de huurperiode een borgbedrag gevraagd van tweemaal de huurprijs, welke teruggestort zal worden zodra het testmateriaal in goede orde retour ontvangen is

WISC-V: Wechsler Intelligence Scale for Children – 5e versie
De nieuwe IQ test voor kinderen van 6 tot 17 jaar

De WISC-V-NL IQ test is de nieuwste uitgave van Pearson Clinical om middels individuele testafname de cognitieve capaciteiten in kaart te brengen bij kinderen van 6 tot en met 16 jaar. Deze IQ-test is door de Cotan goedgekeurd, wat betekent dat het een van de meest gebruikte, betrouwbare en valide intelligentietesten is. De WISC-V vervangt dan ook de ‘oude’ WISC-III test. Klik hier voor meer informatie over de WISC-V.