Wegens vakantie is de praktijk gesloten tot 18 augustus.
Berichten zullen pas na die tijd beantwoord worden.

Oudegracht 237
1811 CG Alkmaar
06 – 242 00 412
info@praktijkmint.nl

Dinsdag: 09.00 – 12.00 uur
Woensdag: 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur

Parkeren op de Oudegracht is alleen mogelijk met
een parkeervergunning voor bewoners.
Parkeren Singelgarage: op 5 minuten loopafstand
Treinstation Alkmaar CS: op 15 min loopafstand
Bushalte Kanaalkade: op 10 min loopafstand
Bushalte Metiusgracht: op 5 min loopafstand

Contactformulier

Voornaam, Achternaam * Telefoon * Email * Onderwerp Bericht Hoe heb je deze site gevonden?

* Conform de AVG wetgeving worden jouw ingevulde gegevens op dit contactformulier alleen voor het doel gebruikt waarover jij contact opneemt. Wil je meer weten over het privacybeleid van Praktijk MINT, bekijk dan hier de Privacy Policy.

Verhinderd, wat moet ik doen?

Als je niet op een afspraak kunt komen, neem dan minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak contact met mij op via telefoon of e-mail, om de afspraak te annuleren of te verplaatsen. Dit geeft mij de mogelijkheid om alsnog iemand anders uit te nodigen en verder te kunnen helpen. Buiten praktijktijden en in het weekend kun je een voicemailbericht inspreken. Ik zal dan geen kosten in rekening brengen. Dit geldt voor zowel een intakegesprek, een sessie als een diagnostiek afspraak.

Indien je korter dan 24 uur vooraf de afspraak afzegt of vergeet na te komen, wordt de gereserveerde tijd (deels) in rekening gebracht tegen een tarief van €48,75. Deze factuur wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar of gemeente.

Aanmelden

Je kunt jezelf of je kind aanmelden middels het invullen van een aanmeldformulier. Er is tevens een verwijsbrief van de huisarts nodig als men voor vergoede behandeling in aanmerking wilt komen. Ga voor meer informatie naar Aanmelden

Praktijk MINT, Oudegracht 237, Alkmaar