Oudegracht 237
1811 CG Alkmaar
06 – 38 53 53 81
info@praktijkmint.nl

Maandag: 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 12.00 uur
Woensdag: 09.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur

Let op! Parkeren op de Oudegracht is alleen mogelijk met
een inrijdvergunning voor de binnenstad en parkeervergunning voor bewoners. Zonder vergunning riskeer je een boete.

Je kunt (betaald) parkeren in de straat Kennemerpark (2 min loopafstand), in de Singelgarage (5 min loopafstand) of in de Schelphoekgarage (10 min loopafstand).

Treinstation Alkmaar CS: 15 min loopafstand
Bushalte Kanaalkade: 10 min loopafstand
Bushalte Metiusgracht: 5 min loopafstand

Verhinderd, wat moet ik doen?

Als je niet op een afspraak kunt komen, neem dan minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak contact met mij op via telefoon of e-mail, om de afspraak te annuleren of te verplaatsen. Dit geeft mij de mogelijkheid om alsnog iemand anders uit te nodigen en verder te kunnen helpen. Buiten praktijktijden en in het weekend kun je een voicemailbericht inspreken. Ik zal dan geen kosten in rekening brengen. Dit geldt voor zowel een intakegesprek, een sessie als een diagnostiek afspraak.

Indien je korter dan 24 uur vooraf de afspraak afzegt of vergeet na te komen, wordt de gereserveerde tijd (deels) in rekening gebracht tegen een tarief van €48,75. Deze factuur wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar of gemeente.

Praktijk MINT, Oudegracht 237, Alkmaar

Aanmelden

Je kunt jezelf of je kind aanmelden middels het invullen van een aanmeldformulier. Er is tevens een verwijsbrief van de huisarts nodig als men voor vergoede behandeling in aanmerking wil komen. Ga voor meer informatie naar Aanmelden

Covid-19

Praktijk MINT heeft passende maatregelen getroffen, zodat je de praktijk veilig kan bezoeken. Face-to-face contact kan plaatsvinden met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Dat betekent 1,5 meter afstand houden in de praktijkruimte, niezen en hoesten in de elleboog en handen wassen voor en na het gesprek. Als je verkouden bent, hoest of koorts hebt blijf je thuis en zal de behandeling plaatsvinden middels videobellen. Bij twijfel of voor overleg mag je contact opnemen per telefoon of e-mail zodat we samen een passende beslissing kunnen nemen.