Luttik Oudorp 80
1811 MZ Alkmaar

06-39693284 op dinsdag 9.00 – 11.00 uur
aanmelden@praktijkmint.nl

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur

Er is een fietsenstalling voor de deur. Wanneer je met de auto komt, parkeer je het beste in een van de dichtbij gelegen parkeergarages Karperton (3 minuten loopafstand), Schelphoek (6 minuten loopafstand) of Noorder Arcade (8 minuten loopafstand).

Treinstation Alkmaar CS: 15 min loopafstand
Bushalte Kanaalkade: 5 min loopafstand

kinderpsycholoog Alkmaar

Verhinderd, wat moet ik doen?

Als je niet op een afspraak kunt komen, neem dan minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak contact met je behandelaar op via telefoon of e-mail, om de afspraak te annuleren of te verplaatsen. Dit geeft ons de mogelijkheid om alsnog iemand anders uit te nodigen en verder te kunnen helpen. Buiten praktijktijden en in het weekend kun je een voicemailbericht inspreken. Wij zullen dan geen kosten in rekening brengen. Dit geldt voor zowel een intakegesprek, een sessie als een diagnostiek afspraak.

Indien je korter dan 24 uur vooraf de afspraak afzegt of vergeet na te komen, wordt de gereserveerde tijd (deels) in rekening gebracht tegen een tarief van €48,75. Deze factuur wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar of gemeente.

Aanmelden

Je kunt jezelf of je kind aanmelden middels het invullen van een aanmeldformulier. Er is tevens een verwijsbrief van de huisarts nodig als men voor vergoede behandeling in aanmerking wil komen. Ga voor meer informatie naar Aanmelden