Ik bied supervisie aan psychologen, orthopedagogen en GZ-psycholoog k&j in opleiding (PioG), op het gebied van (intelligentie, neuropsychologische en persoonlijkheids) diagnostiek en psychologische behandeling.

Supervisie vindt plaats in mijn praktijk in het centrum van Alkmaar, of al wandelend in de natuur. Je begeven in de natuur helpt je je hoofd leeg te wandelen, stil te staan, te reflecteren, ruimte te maken, te verwerken en op te laden. Supervisie kan ook via (beveiligd) beeldbellen. Als supervisor bied ik je een positieve en stimulerende setting waarin ruimte is voor kennisoverdracht, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Ik sluit oplossingsgericht aan bij het stadium van je beroepsmatige ontwikkeling en voorkeuren, met jouw leerdoelen als rode draad.

We kunnen een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek hebben, om de wederzijdse verwachtingen, de match en werkwijze te bespreken. Per sessie van 45 minuten wordt €114,41 gerekend. Het is mogelijk om dubbele sessies te plannen.

Supervisie gz psycholoog Alkmaar