Je kunt jezelf en eventueel je partner aanmelden voor deelname aan de training Mindfulness voor Zwangeren middels dit aanmeldformulier. Ik wil je verzoeken alle vragen te beantwoorden. Na het lezen van de Algemene Voorwaarden kun je het formulier verzenden. Direct na het verzenden van onderstaand formulier, ontvang je een kopie per email.

Na ontvangst van het aanmeldformulier neem ik binnen drie werkdagen contact met je op voor het inplannen van een telefonisch intakegesprek. Na dit gesprek en betaling van de factuur is je aanmelding definitief.

    Voornaam, Achternaam * Straat + Huisnummer * Postcode, Plaats * Telefoon * Email * Geboortedatum * Ben je op dit moment zwanger? Zoja, wat is de uitgerekende datum? Kom je alleen, of samen met iemand? Kun je in enkele woorden iets zeggen over je motivatie? Neem je alleen deel aan de training, of samen met iemand? Heb je nog praktische vragen aan de trainer, of opmerkingen die van belang zijn? Hoe ben je bij deze training terecht gekomen?

    * Conform de AVG wetgeving worden jouw ingevulde gegevens op dit contactformulier alleen voor het doel gebruikt waarover jij contact opneemt. Wil je meer weten over het privacybeleid van Praktijk MINT, bekijk dan hier de Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden